NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Raiffeisen banka

Sve informacije o proizvodima i servisima banke Raiffeisen Srbija.

Raiffeisen banka

Raiffeisen banka a.d. je deo Raiffeisen International, jedne od najvećih bankarskih grupacija na području srednje i istočne Evrope, i deo RZB grupacije. Počela je sa radom u julu 2001. godine i bila je prva banka sa 100% stranim kapitalom na lokalnom tržištu.

Svoje aktivnosti banka razvija u nekoliko poslovnih segmenata: privreda, stanovništvo, mala preduzeća i preduzetnici, sredstva i investiciono bankarstvo. Raiffeisen banka svojim klijentima nudi sveobuhvatnu uslugu bankarskih proizvoda u skladu sa zapadnim standardima poslovanja, uz razumevanje posebnosti i mogućnosti koje pruža domaće tržište.

Raiffeisen banka je 2007. godinu završila sa 91 otvorenom filijalom. Plan sveobuhvatnog širenja mreže predviđa otvaranje 125 filijala do 2010. godine, što će omogućiti klijentima u svim krajevima Srbije da koriste usluge Raiffeisen banke.

Kao potvrdu poslovnog uspeha, banka je od samog početka dobijala brojne nagrade i priznanja od strane renomiranih međunarodnih finansijskih časopisa, kao što su: Euromoney, The Banker, Global Finance i Finance Central Europe.

Raiffeisen banka

id: 176970

Posetite Raiffeisen banka ▶

ključne reči: banke bankarstvo krediti raiffeisen banka

vasa reklama na nasem sajtu