NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Komercijalna Banka

Komercijalna Banka

Sa ponosom Vam predstavljamo Komercijalnu banku: 37 godina sigurnosti, uspešnog poslovanja, bankarskih proizvoda i usluga prema Vašim potrebama i najvišim evropskim standardima. Sve ove godine rastemo i gradimo Banku za naše gradane, klijente i partnere. Danas je naša banka jaca nego ikada: 25 filijala širom zemlje, preko 270 ekspozitura, 3.166 zaposlenih, preko 1.200.000 otvorenih racuna i preko 900.000 zadovoljnih klijenata.

Kapital od 305 miliona evra cini nas najvecom bankom u zemlji, koja podjednako uspešno posluje sa gradanima, kao i sa najvecim korporacijama – u zemlji i u inostranstvu.

Svim klijentima na raspolaganju je strucni tim Komercijalne banke. Rec je o spoju vrhunskih poznavalaca medunarodnih finansijskih tokova i mladih ambicioznih menadžera, školovanih i obucavanih u inostranstvu.

Svoje znanje i resurse posvetili smo našim klijentima, nastojeci da za njih obezbedimo vrhunske proizvode i uslugu. Snaga i sigurnost naše banke pocivaju na Vama, sadašnjim i buducim, zadovoljnim klijentima Komercijalne banke. Zato cemo se i dalje neumorno truditi da opravdamo Vaše poverenje. Želimo da budemo Vaša tacka oslonca, siguran i mocan partner na koga se možete osloniti u svakoj situaciji.

Komercijalna Banka

id: 176972

Posetite Komercijalna Banka ▶

ključne reči: banke bankarstvo krediti komercijalna banka

vasa reklama na nasem sajtu