NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Modna kuca MONA

Modna kuća MONA osnovana je 1989. godine u Beogradu. Proizvodi mušku i žensku odeću od kože i tekstila, kao i veliki asortiman kožne galanterije.Vrhunski kvalitet i dizajn imperativ su ove modne kuće, a prenošenje elemenata nacionalne kulturne baštine u savremen modni izraz jedno je od najupečatljivijih obeležja MONE, koji ovu kuću čini jedinstvenom.

Modna kuca MONA

Počev od svog osnivanja Mona je modu tretirala kao vrhunski umetnički izraz i sastavni deo kulture. Kolekcije visoke mode inspirisane kulturom Lepenskog vira, vinčanskom civilizacijom, Prvim srpskim ustankom, kao i kolekcije „Pirotski ćilim”, „ … među šljivama” i druge videla je publika Moskve, Pariza, Rima, Milana, Brisela, Dubaija …

Mona je imala čast da sarđuje sa jednom od najvećih srpskih slikarki druge polovine XX veka Oljom Ivanjicki koja je za modnu kuću Mona kreirala kolekcije „Tesla”, „Njegoš” i „Carstvo“.

Ostvareni privredni rezultati modne kuće MONA konsatntno su nagrađivani brojnim prestižnim nagaradama državnih i kulturnih institucija.

Modna kuca MONA

id: 359669

Posetite Modna kuca MONA ▶

vasa reklama na nasem sajtu