NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Halo Beba

Odsek „Halobeba“ u okviru Centra za promociju zdravlja Gradskog zavoda za javno zdravlje, Beograd i kao segment rada Kancelarije za zdravu porodicu Ministarstva zdravlja Republike Srbije, smešten je u Gradskom zavodu za javno zdravlje, Beograd, u Ulici Despota Stefana 54 a. Osnovni cilj “Halobebe” je promocija zdravlja majke i deteta kroz podsticanje donošenja odluka vezanih za zdravlje, pravilnu ishranu, negu, rast i razvoj dece, a na bazi adekvatnih i pravovremenih informacija, poruka i saveta u skladu sa usaglašenim i savremenim stručnim stavovima.

Halo Beba

Gradski zavod za zaštitu zdravlja, 3. decembra 2001. godine (ponedeljak) u 7 časova ujutru otpočeo je rad na pilot Projektu “Telefonom do saveta za zdravo i negovano odojče”.

Rad je započet uz stručnu pomoć i finansijsku podršku UNICEF-a i saglasnost tadašnjeg Ministarstva zdravlja i zaštite životne sredine Republike Srbije, uz podršku Skupštine grada Beograda i veliku medijsku promociju. (više o tome u „Put razvoja“)

MISIJA: Sprovodjenje aktivnosti i intervencija u oblasti promocije, unapređenja, očuvanja, kontrole i zaštite zdravlja majke i deteta, kroz jačanje kapaciteta porodice i osnaživanje roditelja.

VIZIJA: Postizanje najbolje moguće osposobljenosti roditelja za obezbeđenje zdravog rasta i razvoja najmlađih naraštaja.

Halo Beba

id: 359689

Posetite Halo Beba ▶

vasa reklama na nasem sajtu