NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

RTV Kragujevac

Radio televizija Kragujevac emituje celodnevni radijski i televizijski program koji je posvećen interesu javnosti i promociji demokratskih vrednosti. Po nezavisnoj uređivačkoj politici, ali i po svojim programskim, kadrovskim i tehničkim potencijalima, RTK je medijski lider centralne Srbije i suštinski Javni servis Šumadije. Radio televizija Kragujevac je nezavisan medijski servis u službi građana Kragujevca i Šumadije koji gledaocima i slušaocima pruža objektivne vesti i informacije i proizvodi i emituje visokokvalitetan televizijiski i radijski program, sa velikim brojem autorskih emisija, žanrovski raznovrsnih i profesionalno produciranih.

RTV Kragujevac

Jedina je medijska kuća u centralnoj Srbiji koja ima dozvole za emitovanje radijskog i televizijskog programa na regionalnom nivou.

Osnovana je 18. januara 1970. godine kada je prvi put pušten u etar signal Radio Kragujevca, a 1996. godine u etar je otišao i signal TV Kragujevac.

Poslednjih godina posebna pažnja poklanja se kvalitetu programa, stručnom usavršavanju kadrova i nabavci studijske i emisione tehnike.

Rezultati takvog rada su, pored visokih rejtinga oba programa i poverenja gledalaca i slušalaca, i brojne nagrade koje su na međunarodnim i domaćim festivalima dobili novinari RTK.

RTV Kragujevac

id: 359706

Posetite RTV Kragujevac ▶

vasa reklama na nasem sajtu