NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Blic Žena

Portal zena.blic.rs nudi vam mogućnost da se obratite ženskoj populaciji i prezentujete svoj proizvod na najefektniji način. Pored prezentacije vaše firme, želimo da vam omogućimo bolju komunikaciju sa vašim potrošačima kroz istraživanja i ankete koje sprovodimo na našem sajtu.

Blic Žena

Uslovi korišćenja

Dobrodošli na portal zena.blic.rs (http://zena.blic.rs), portal za savremenu ženu. Žena portal vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge Žena portala. Korišćenjem bilo kog dela portala, kao i podsajtova kompanije „Ringier Axel Springer“ d.o.o., Beograd smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Portal Žena ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Žena portala i podložno je tužbi.

Portal Žena zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Blic Žena

id: 359738

Posetite Blic Žena ▶

vasa reklama na nasem sajtu