NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Beo mimax poljoprivredna apoteka

"Beo mimax" d.o.o. je privatno preduzeće osnovano 1998. u Beogradu, gde se nalazi i sedište firme. Osnovna delatnost je maloprodaja sredstava za zaštitu bilja, semenske robe, repromaterijala za poljoprivredu, garden i dopunskog hobi programa. Sirok asortiman proizvoda, kvalitetni saveti inzenjera zastite bilja je osnova naseg poslovanja. Sa ponosom vam predstavljamo našu internet prodavnicu, gde mozete pregledati i kupiti naš širok asortiman

Beo mimax poljoprivredna apoteka

Stvaramo kompaniju koja je pouzdan partner kupcima i korisnicima naših proizvoda. Kompaniju u kojoj se zaposleni trude da zadovolje želje i potrebe krajnjih potrošača stalnim širenjem asortimana i usluga u oblasti distribucije robe, kao i stručnim savetima vezanih za proces savremene poljoprivredne proizvodnje.

Cilj ćemo ostvariti dobrom organizacijom i profesionalnim radom, boljim iskorišćenjem raspoloživih potencijala, unapređenjem saradnje sa kupcima i dobavljačima i optimizacijom troškova.

Od sada imate mogućnost pregledanja asortimana naše poljoprivredne apoteke preko ove internet prodavnice, kao i brze i jednostavne kupovine artikala.

Beo mimax poljoprivredna apoteka

id: 359741

Posetite Beo mimax poljoprivredna apoteka ▶

vasa reklama na nasem sajtu