NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Swisslion Takovo

Priča je počela Svisslion je 1997. godine, kada je prvi fabrika primenom tehnologije SL - otvorena je simbol vrhunskog kvaliteta prirodne zdrave hrane, kontrolisano poreklo sirovina i savršen ukus. Od 1997. do 2004. godine, Svisslion instalirali ukupno 11 proizvodnih linija, deset u Srbiji i jedan u BJR Makedoniji. U 2003. godini fabrika, Svisslion u Vršcu počeo uvođenjem i primenom higijenu i HACCP sistem, u skladu sa preporučenim međunarodnim kodeksom dobre prakse (Analiza opasnosti i kritične kontrolne tačke - HACCP sistem i smernice za njegovu primenu - CAC / RCP-1969). Takovo Kompanija U aprilu 2004. godine, Svisslion stekao najveću Industri Giant u Srbiji, PIK Takovo iz Gornjeg Milanovca, na tendersku prodaju, nakon najbolje ponude i 30-miliona-EUR pet godina dug investicionog plana.

Swisslion Takovo

U vrlo kratkom vremenu Takovo je integrisan u poslovnom sistemu Svislion i tako je osnovana Svisslion-Takovo Kompanija.

Juvitana

Uključivanjem Takovo u Svisslion-Takovo Compani, fabrika za proizvodnju hrane decu, Juvitana, postao deo iste.

SL Sisak

U julu 2008. godine, Biskvit fabrika Sisku postao deo kompanije. Keks Fabrika Sisku bio angažovan u proizvodnji evro Jaffa keksa brend.

Evro-sladoled

U aprilu 2011. godine Ice Cream Factori počela. U potpuno novog proizvodnog pogona, kao najveća grinfild investicija u poslednjih nekoliko godina u Srbiji, poslednji moderni svet Procesna oprema realizovan. Čitav spektar proizvoda oslanja se to bogatog asortimana priznatih konditorskih brendova Društva. Kapaciteti fabrike je 30 miliona litara godišnje, a opremljena je potpuno automatskih proizvodnih linija za proizvodnju 54 različitih vrsta sladoleda u svim oblicima i formama.

Swisslion Takovo

id: 359743

Posetite Swisslion Takovo ▶

vasa reklama na nasem sajtu