NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Bambi kompanija

Više od 40 godina generacije potrošača iskazuju zadovoljstvo našom bogatom ponudom slatkih i slanih proizvoda. Zato ne čudi što naše poslovanje ima jednako dugu tradiciju uspeha. Od svog nastanka do danas kompanija se razvijala od malog pogona u Požarevcu u kome je radilo svega 37 zaposlenih ostvarujući godišnju proizvodnju od 167 tona konditorskih proizvoda, do kompanije koja u svojim fabrikama u Požarevcu i Vršcu proizvodi godišnje više od 25.000 tona konditorskih proizvoda. Kompanija BAMBI neguje poslovnu politiku koja garantuje vodeću poziciju u regionu. Ova filozofija poslovanja je zasnovana na odgovornosti prema potrošačima, inovativnosti, jedinstvenosti, raznovrsnom portfoliju najvoljenijih brendova u koje potrošači najviše veruju, najvišim sertifikovanim standardima kvaliteta EU i zaštiti životne sredine.

Bambi kompanija

Naš posao je da pratimo i razumemo potrebe naših potrošača, i uvek zadovoljimo njihova očekivanja kroz raznovrsnu ponudu kvalitetnih i ukusnih konditorskih proizvoda koji će učiniti da njihov svaki dan bude ukusan. Znanje i tehnologija, posvećenost kupcima i potrošačima i kontinuirano ulaganje u snažne i prepoznatljive brendove su osnove na kojima gradimo poverenje i jačamo našu poziciju na tržištu.

O Bambiju najbolje govore naši brendovi, lojalnost naših potrosača i brojna priznanja. Ovo se pre svega odnosi na najprepoznatljiviju Plazmu, koja je danas prerasla u čitavu porodicu proizvoda namenjenu za mnogobrojne načine upotrebe, ali i na naše druge mnogobrojne brendove kao što su Wellness integralni keks i barovi, Yo D`Oro napolitanke, sendvič biskviti, čajni keksići, snek barovi, Juhu čokoladni barovi, table i krem, Bambi crna, mlečna i bela čokolada, Mala čokoladna uživanja, Yo Yo kakao table i bar sa rižom, Još! slane grickalice, Zlatni Pek posni keks, Belvit mlečni keks, Bambi čokolada za kuvanje i Poslastina kakao krem za kuvanje, Scarlet praline, Boni Fazoni tvrde i gumene bombone.

Koncern za proizvodnju i promet konditorskih proizvoda BAMBI-BANAT sa sedištem u Beogradu nastao je početkom 2007. godine pripajanjem jedne od najstarijih fabrika čokolade i bombona u Srbiji - BANAT iz Vršca, BAMBIJU iz Požarevca. Kompanija danas posluje kao sastavni deo DANUBE FOODS Grupe, u čijem sastavu posluje i pet najvećih srpskih mlekara na čelu sa kompanijom IMLEK, kao i najveći proizvođač mineralne vode u Srbiji – Knjaz Miloš.

Na putu ka ispunjenju naše strategije razvoja, usmerene ka proširenju portfolia kompanije i proširenju izvoza ostajemo snažno posvećeni svojim odgovornostima ne samo prema investitorima i potrošačima, vec i izgradnji ambijenta u kojem stalno razvijamo i unapređujemo naše kadrove, čuvamo životnu sredinu i pozitivno utičemo na razvoj zajednice u kojoj poslujemo.

Bambi kompanija

id: 359745

Posetite Bambi kompanija ▶

vasa reklama na nasem sajtu