NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

SIMPO

SIMPO grupa posluje u više privrednih delatnosti – proizvodnji i prodaji nameštaja, industriji hrane, agrobiznisu i uslugama. Osnovan 1963. kao mala fabrika nameštaja sa 300 radnika, danas je SIMPO u većinskom vlasništvu Republike Srbije, i njegov tim čini 4000 radnika u 27 preduzeća. SIMPO je prisutan na međunarodnom tržištu više od 40 godina, a svoje proizvode plasira u preko 30 zemalja.

SIMPO

SIMPO je vodeći regionalni trgovac nameštajem i pratećom opremom, sa sopstvenom logistikom i maloprodajnom mrežom koju čini 49 robnih kuća i prodajnih salona u 5 zemalja. U širokom spektru oblasti u kojima posluje, SIMPO grupa svoje ključne aktivnosti obavlja u industriji nameštaja, gde spada u red najvećih evropskih proizvođača. U ovoj delatnosti imamo potpuno zaokružen proces proizvodnje, od sirovina i repromaterijala pa do finalnog proizvoda, po čemu smo jedinstveni na evropskom tržištu. Ovakav koncept nam omogućuje maksimalnu kontrolu nad kvalitetom, troškovima, i just-in-time isporuku, što cene naših proizvoda čini konkurentnim na domaćem i internacionalnom tržištu.

SIMPO proizvodna filozofija je izgrađena na osnovama koje predstavljaju inovativnost, fleksibilnost, preciznost, i konstantno napredovanje kroz implementaciju dizajnerskih trendova i savremenih modela poslovanja.

SIMPO

id: 359752

Posetite SIMPO ▶

vasa reklama na nasem sajtu