NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Telekom

Telekom Srbija je avgustu 1998. godine, sa prvim ostvarenim pozivom u mobilnoj mreži, počeo sa pružanjem usluga mobilne telefonije. Tada je zvanično i počela sa radom Mobilna telefonija Srbije, koja je danas svima prepoznatljiva kao brend mt:s sa sloganom Imate prijatelje!Kada je počela sa radom, Mobilna telefonija Srbije se pojavila sa idejom da korisnicima ponudi sasvim novi doživljaj mobilnih komunikacija. Tada je na tržištu već postojao jedan mobilni operator, pa je utoliko bio veći izazov pronaći svoje mesto i pozicionirati se na tržištu. Mobilna telefonija Srbije uspela je da preuzme i zadrži mesto lidera na tržištu, a svoju poziciju dodatno je učvrstila regionalnim širenjem, izgradnjom mreža m:tel u Crnoj Gori i m:tel u Bosni i Hercegovini.Permanentno prateći savremena tehničko-tehnološka dostignuća u mobilnim telekomunikacijama, m:ts ih uvodi na domaće tržište i na taj način svojim korisnicima omogućava korišćenje modernih usluga i servisa, zadovoljavajući tako potrebe i želje

Telekom

Još u septembru 2003. godine uvedena je GPRS tehnologija, čime je korisnicima omogućeno slanje multimedijalnih MMS poruka. mt:s je prvi mobilni operator koji je domaćem tržištu ponudio i lokacijske servise, široki spektar VAS SMS servisa, ali i roming za prepaid korisnike na bazi Camel tehnologije. Ubrzo kreće i korak dalje i prvi uvodi 3G mrežu i korisnicima nudi brojne servise zasnovane na ovoj naprednoj tehnologiji. Predstavljen je i novi WAP portal - MONDO, koji već prvog dana beleži preko 2 miliona pregledanih stranica.

2012. godinu je obeležila modernizacija i unapređenje mt:s mreže, čime je, između ostalog, omogućena i do 10 puta veća brzina Mobilnog Interneta.

Mobilna telefonija Srbije ostala je dosledna osnovnoj ideji da komunikaciju naših građana učini lakšom, bogatijom i sadržajnijom, pružajući svojim korisnicima najmodernije usluge koje se nalaze u portfolijima vodećih evropskih operatora mobilne telefonije.

Naša vizija je da i u budućnosti budemo operator čiji su korisnici zadovoljni uslugama, brendom, kvalitetom i cenom.

Telekom

id: 359768

Posetite Telekom ▶

vasa reklama na nasem sajtu