NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Lasta

SP Lasta je lider u drumskom prevozu putnika u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi i jedan od vodećih brendova u našoj zemlji. Postavljanjem visokih standarda u poslovanju i sledeći osnovne vrednosti koje se odnose na sigurnost prevoza, pouzdanost autobusa i kvalitet usluge, ostvarili smo poziciju značajnog i društveno odgovornog partnera. Sa dugom tradicijom, iskusnim osobljem i našom flotom koja danas broji 900 autobusa, godišnje pređemo preko 80 miliona kilometara i prevezemo više od 100 miliona putnika. Osnovna delatnost SP Lasta je drumski putnički saobraćaj, a prateće delatnosti obavljaju se kroz pružanje usluga servisiranja i turizma.

Lasta

Svest o socijalnoj odgovornosti kao i prosperitet u poslovanju pruža nam mogućnosti angažovanja u mnogim sportskim, kulturnim, umetničkim i humanitarnim aktivnostima koje su od značaja za celu društvenu zajednicu.

Naši planovi usmereni su na dalje širenje kapaciteta, nastavak angažovanja na poslovima vezanim za investiciono održavanje i povećavanje udobnosti i kvaliteta rada u svim segmentima, kao i primenu inovativnih tehnologija, u cilju stalnog poboljšanja kvaliteta usluga našim korisnicima i unapređenja odgovornosti prema svim učesnicima u saobraćaju.

Uvek idemo u susret zahtevima i potrebama naših prijatelja, korisnika i tržišta,uvek za radost novih putovanja…

Lasta

id: 359769

Posetite Lasta ▶

vasa reklama na nasem sajtu