NaslovnaUlogujte seRegistrujte sePošaljite Sadrzaj
 

WIG AND HAIR MASTER

WIG AND HAIR MASTER d.o.o. iz Beograda, sa sedištem u Kumodraškoj ulici br. 170/3, je lider na našem tržištu u oblasti vlasuljarstva i nege kose! U poslu vezanom za kosu, postojimo od početka sedamdesetih godina prošlog veka i spadamo u retku vlasuljarsku radionicu sa toliko dugom tradicijom! Usavršavali smo se i svoje znanje dograđivali u najvećim i najuspešnijim svetskim fabrikama vlasuljarskih proizvoda a ne retko, svoje znanje i iskustva iz oblasti vlasuljarstva prenosili kolegama iz celog sveta! Bavimo se preradom prirodne kose za nadogradnju i izradom svih vrsta vlasuljarskih dodataka, perika, umetaka, brkova, brada, trepavica, obrva, bakerbarda, tupea. Vrsimo usluge tresiranja, klasiranja, prepariranja i knifanja kose!

WIG AND HAIR MASTER

Vršimo prodaju opreme i materijala za frizere i vlasuljare, kao i sintetike za izradu afro kikica!

Aktivni smo na filmu, u pozorištu i muzičkoj sceni!

Zbog kvaliteta naših proizvoda i usluga, dobrih poslovnih običaja i poslovnog morala, poštovanja roka isporuke i konkurentne cene, ugled WHM vlasuljarske radionice je u stalnom porastu!

Ukoliko ste zainteresovani za naše proizvode, molimo ne oklevajte da nas kontaktirate, mi ćemo biti srećni da vam pružimo dodatne informacije i savete!


Vlasnik ste listinga WIG AND HAIR MASTER?

Zelite direktan link ka vasem sajtu i poboljsate svoj SEO rejting? Unapredite svoj listing jos danas!

Posetite WIG AND HAIR MASTER ▶

Vlasnik ste listinga WIG AND HAIR MASTER?

Povecajte svoj skor na Google-u! dodajte svoj link na ovu stranu! Unapredite svoj listing jos danas!

Posetite WIG AND HAIR MASTER ▶