NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Mozzart

Kompanija Mozzart na tržištu igara na sreću posluje od 2001. godine. Zahvaljujući dobro osmišljenoj i savremeno koncipiranoj poslovnoj politici, uspeli smo da u relativno kratkom vremenskom periodu postanemo jedna od vodećih kompanija u regionu Istočne Evrope u oblasti sportskog klađenja i igara na sreću. U ovom trenutku, s više od 460 poslovnica i 2.500 zaposlenih, uspešno poslujemo na teritoriji Srbije, Rumunije, Republike Srpske i Makedonije. U okviru osnovne delatnosti, naša kompanija ima sopstvenu produkciju i ponudu visokokvalitetnih kvota za klađenje na najrazličitije sportske i druge događaje, sa oko 10.000 kvota na više od 500 događaja dnevno. Pored toga, u svakom trenutku u ponudi je i više od 250 standardnih igara na fudbalske utakmice i više od 400 specijalnih igara na ostale sportove. U ponudi se redovno nalaze fudbal, košarka, tenis, hokej, odbojka, rukomet, ragbi, bejzbol... Istovremeno, kao podršku organizaciji sportskog klađenja, razvili smo zaokružen informatički s

Mozzart

U cilju dodatnog podizanja ukupnog kvaliteta usluga, u više od 110 poslovnica kompanije u sve četiri države, rade i barovi koji posetiocima nude širok spektar osvežavajućih napitaka po pristupačnim cenama i u prijatnom ambijentu. Naime, cilj kompanije nije samo povećanje broja uplatnih mesta, već obezbeđivanje ukupnog kvaliteta usluga, odnosno, kompletnog doživljaja pogađanja sportskih rezultata - iščekivanja konačnih rezultata utakmica u udobnom okruženju, adrenalin takmičenja, razrešenje dileme ko je bolji. Ukratko - kvalitetna zabava.

Šire sagledavanje ukupnih poslovnih potencijala potvrđuje se stalnim usavršavanjem Gaming sistema i uspešnom proizvodnjom slot aparata za igre na sreću. Naša kompanija u svojoj ponudi ima dva modela slot aparata koja zadovoljavaju estetičke kriterijume i potrebe klijenata u oblasti igara na sreću.

Razvijanjem poslovanja na tržištima Srbije, Rumunije, Republike Srpske i Makedonije, razvili smo i osećaj za specifične potrebe svakog tržišta i potrošača ponaosob i uspešno se prilagodili tim zahtevima. Na osnovu tih iskustava i sagledavajući naš dosadašnji rad kroz prizmu savremenih tendencija poslovanja, iskristalisali smo strateške ciljeve kompanije, a uslovi s kojima smo se susretali u praksi umnogome su razvili prilagodljivost različitim tipovima tržišta. Istovremeno, poslovanje u infrastrukturno manje i više razvijenim državama dovelo je do toga da naše znanje (know how) vrlo lako i uspešno adaptiramo u različitim poslovnim okruženjima.

Mozzart

id: 359787

Posetite Mozzart ▶

vasa reklama na nasem sajtu