NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Bio Spajz

Bio špajz postoji od 1986. godine i njegova misija je da populariše zdraviji način života. Ovo podrazumeva odgovarajuću ishranu, ali i zdrav odnos prema telu i duhu, kao i prema prirodi. Bio špajz se bavi uvozom, izvozom i prodajom zdrave hrane i napitaka, prirodne kozmetike, kao i mnogih proizvoda namenjenih ishrani obolelih osoba.

Bio Spajz

Kao kuriozitet, a istovremeno i pokazatelj uspešnosti, može da posluži činjenica da je sama reč Bio špajz, naziv naše firme, tokom godina postala širom zemlje sinonim za zdravu hranu i čak se mnoge prodavnice zdrave hrane u žargonu nazivaju "bio špajz".

U vreme svog osnivanja, pre 28 godina, Bio špajz je bio prva i jedina prodavnica tog tipa u zemlji, dok danas predstavlja najvećeg uvoznika i distributera zdravih proizvoda, a poseduje i sopstveni proizvodni pogon.

Naše radnje

Naša prodavnica nalazi se već dugi, dugi niz godina na istom mestu: na Kalenić pijaci (ulaz iz Njegoševe ulice, kod ribarnica).

Od 1. avgusta 2010. godine otvorili smo i prodavnicu na Novom Beogradu: donji nivo pijace Stari Merkator lokal 9.

U našim maloprodajnm objektima nastojimo da imamo najbolji izbor namirnica zdravije ishrane, odličnu higijenu i prodavce koji znaju da odgovore na vaša pitanja. Za sve kritike i pohvale možete nam pisati na prodaja@biospajz.rs.

Bio Spajz

id: 359790

Posetite Bio Spajz ▶

vasa reklama na nasem sajtu