NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Bozen Cosmetics

Neprevaziđenu lepotu mora, ustreptalost njegovih dubina i lekovitost čudesnih algi, na ove naše prostore donela je jedna žena, gospođica Božen Žumbor - vlasnik i direktor kompanije BOŽEN COSMETICS.

Bozen Cosmetics

Svoje menadžersko umeće gospođica Bozen već 20 godina uspešno plasira, dopunjujući svoj program LEPOTE I ZDRAVLJA na više od 50 prodajnih mesta u Srbiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini... Poslovnih planova ima mnogo, a do tada poruka gospođice Bozen bi bila: Budite zdravi, lepi, uživajte u prirodi, ljudima, uzivajte u sebi, a mi ćemo Vas negovati onim što je najbolje i što nam daruje priroda.

Kompanija BOŽEN COSMETICS već 20 godina uspešno posluje kao lider algeologije u oblasti kozmetike i dijetetike.

Dobro poznata izvan granica naše zemlje svoj poslovni moto izgradila je kroz kvalitet poslovanja, visoko edukovan menadžment iz različitih oblasti.

Uspeh BOŽEN COSMETICS eksperti menadžmenta objašnjavaju pravilnim izborom proizvoda, profilisanom poslovnom filozofijom, izgrađenom kompanijskom korporativnom kulturom.

Moto gospođice Božen je: Uradi najbolje, rizikuj, dodirni nedodirljivo, uzmi iz prirode sve što ćes joj vratiti kao zdrava, negovana i zadovoljna osoba na ličnom i poslovnom planu.

BOŽEN COSMETICS sarađuje sa najpoznatijim fabrikama iz Holandije, Francuske, Danske i Japana.

Čuveni proizvodi, autorski kreirani: Turbo Šlank, Čudesna rukavica za skidanje šminke, Čaj od ljubičastih algi i još 80 proizvoda, koriste se u svetu show biznisa, u Evropi i Americi. Kompanija u svojih preko 50 prodavnica plasira u ovom trenutku više od 80 proizvoda.

U savetovalištima BOŽEN COSMETICS radi 12 lekara (dijetetičari, dermatolozi...), koji pomažu da zdravstvena nota svih proizvoda bude pre svega u funkciji zdravlja i lepote. 370 zaposlenih u BOŽEN-u redovno prolaze edukativne programe, upotpunjujući svoja znanja u oblasti algeologije, menadžmenta i poslovne kulture.

HUMANITARNE AKCIJE

BOŽEN COSMETICS kao kompanija brižljivo neguje svoj imidž ne zaboravljajući druge: bolesne, siromašne, talentovane. Gospoda Božen je proglašena kao veliki humanista DONATOROM GODINE.

Zahvaljujući njenoj pomoći koju već deceniju posvećuje humanitarnim akcijama, veliki broj dece iz domova živi bolje i kvalitetnije i svoj JUBILEJ - 10 GODINA posvetila je deci i sva novčana sredstva uputila domovima za nezbrinutu decu. Ukupne donacije kompanije BOŽEN COSMETICS urgoženoj deci u 2001-oj godini iznose preko 50.000 dm.

Duga je lista pomoći dečijim domovima, bolnicama, fondovima, školama, deci i drugim pojedincima u nevolji koji su od Božen Cosmetics dobili veliku pomoć i poklone. Sponzor je mnogih manifestacija u oblasti kulture i donator je mnogih akcija, a njeni poslovni poduhvati su uvek praćeni u svim medijima, gde je često dragi gost.

Mnogobrojne nagrade, povelje, priznanja krase prostorije Kompanije Božen Cosmetics.

Bozen Cosmetics

id: 359793

Posetite Bozen Cosmetics ▶

vasa reklama na nasem sajtu