NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Alexandar Cosmetics

Opremanje frizerskog ili kozmetičkog salona je za početnike jedan od najuzbudljivijih trenutaka započinjanja sopstvene prakse. Uređivanje prostora u kojem ćete obavljati svoj posao, oprema koju treba da nabavite, modeli, dizajn, oblik i funkcionalnost, kao i kasnija podrška je ono za šta će Vam trebati siguran partner. Nakon 17 godina rada, veleprodaja opreme za frizere i kozmetičare Alexandar Cosmetics, zna tačno šta svakome od vas treba. Ići u korak sa svetskim dešavanjima, da bi klijentima pružili informacije o najnovijim proizvodima za frizere i kozmetičare, kao i mogućnost da ih nabave, moto je kompanije Alexandar Cosmetics svih ovih godina. Svakodnevno se osluškuju želje kupaca i u skladu sa tim se upotpunjuje već bogata paleta proizvoda koja zadovoljava sve potrebe klijenata. Stručnjaci iz Alexandar Cosmetics-a redovno posećuju sve svetske sajmove, seminare i dešavanja frizerske i kozmetičke struke, da bi najnovije svetske trendove doneli u našu zemlju. To je i razlo

Alexandar Cosmetics

Stručno i uvek ljubazno osoblje vodi računa o svakom pojedinačnom kupcu. Ukoliko imate nedoumicu, dobićete savet; ukoliko imate problem, dobićete rešenje - jedno ili više. Na ovaj način, izgrađuje se poverenje i saradnja koja traje godinama.

U ponudi imamo sve vodeće svetske brendove: IBD, ARDELL, GiGi, CHINA GLAZE, SECHE, ARCO, RICA, BODY DRENCH, FREE LIMIX, SO.CAP, ROLLAND, MACADAMIA, MANIC PANIC, DIVA, TAOI, KIEPE, GBE Beauty, ANDIS, OSTER, TECNOELETTRA,... Asortiman čini više od 10.000 artikala, među kojima ćete sigurno naći ono što Vam treba: pribor za šišanje, haube i fenove, prese i figaro sa kosu, materijal za nadogradnju noktiju, Air Brush System, materijal za depilaciju, pribor za manikir i pedikir, aparati za lice i telo...

Kao generalni zastupnik i distributer pomenutih brendova, Alexandar Cosmetics uvek radi na proširenju svoje ponude, kako bi bili zadovoljeni svi zahtevi klijenata.

OPREMA ZA FRIZERE

Od toga kako se obavi opremanje frizerskog salona i kakav enterijer se osmisli, prilično zavisi to kako će se klijenti osećati u Vašem lokalu. Zato je važan nameštaj za frizerske salone, šamponjere, radne stolice, jer svaki komad ima svoju svrhu, pa samim tim većina ove opreme predstavlja i osnovni alat za frizere. Kvalitetna, a isplativa frizerska kozmetika je najbolji saveznik frizera, jer će zadržati Vaše klijente, a Vama olakšati posao.

Da bi se Vaše mušterije osećale prijatno u Vašem salonu i bile zadovoljne Vašim radom, kod nas ćete naći širok asortiman proizvoda, u koji spada frizerska oprema, kozmetika za kosu, frizerski pribor, oprema za nadogradnju kose.

OPREMA ZA KOZMETIČARE

Opremanje kozmetičkih salona pravi je izazov, jer upravo je oprema za kozmetičare ključna za kvalitetno obavljanje posla i zadovoljstvo mušterija koje Vam se iznova vraćaju. Nameštaj za kozmetičke salone, kozmetički i masaž kreveti, stolovi i stolice za manikir su vrlo specifični - kvalitet i udobnost su na prvom mestu, ali i moderan dizajn. Kod nas Vas čeka upravo to, a deo opreme namenjen je manikir i pedikir salonima.

Naš asortiman čine kozmetička oprema, pribor za manikir, proizvodi za nadogradnju noktiju, sve za Air Brush, Permanent Make-Up i Tattoo, oprema za kozmetičke tretmane (depilaciju, masažu, parafinski tretman, pedikir i sl), kozmetički aparati, kozmetika za lice i telo, kozmetika za solarijum.

Alexandar Cosmetics

id: 359800

Posetite Alexandar Cosmetics ▶

vasa reklama na nasem sajtu