NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

TANjUG

Tanjug je novinska agencija Srbije, koja godišnje emituje oko 365.000 informacija (tekst, video izveštaji, fotografije, tonski izveštaji). Istovremeno je, prema istraživanjima, u ovom momentu najcitiranija agencija u regionu, odnosno agencija čije se vesti najviše koriste ili direktno citiraju (objavljuju) u štampanim i elektronskim medijima - sa preko 1.000.000 objavljenih informacija godišnje (Google pretraživač). Razlog tome je činjenica da je Tanjug u središtu ogromne mreže od oko 100 medija u Srbiji i regionu koji su se pretplatili na naše servise vesti, fotografija i video priloga, jer nas smatraju kredibilnim i pouzdanim izvorom informacija. To praktično znači da je ono što Tanjug emituje maksimalno vidljivo, ali i da korisnici naših servisa mogu da računaju na maksimalnu obaveštenost u realnom vremenu o zbivanjima u Srbiji, regionu i svetu. biz@tanjug.rs +381 11 3281-557 TANJUG BIZNIS Tanjugov servis ekonomskih i poslovnih informacija objavljuje dnevno i periodi

TANjUG

TANJUG MULTIMEDIJA

Tanjug multimedija dnevno objavljuje više od 100 fotografija, video snimaka i audio zapisa sa svih važnijih događaja u zemlji i svetu.

Foto redakcija, osim fotografija svojih autora, dnevno emituje i fotografije preuzete putem međuagencijske razmene.

Fotografije i video klipovi mogu preuzeti samo registrovani pretplatnici, tako što se uloguju u za to predviđena polja na naslovnoj strani sajta unevši korisničko ime i lozinku.

TANjUG

id: 359813

Posetite TANjUG ▶

vasa reklama na nasem sajtu