NaslovnaUlogujte seRegistrujte sePošaljite Sadrzaj
 

Divcibare

Divcibare smestaj za sve ljubitelje ove predivne planine je ove godine u znatnom porastu u smislu izgradnje novih apartmana i drugih smestajnih kapaciteta.

Divcibare

Divcibare planina koja je jos od davnina privlacila veliki broj ljudi je mseto koje je sa razlogom dobilo epitet vazdusne banje. Divcibare je locirano nedaleko od Valjeva, na obroncima Maljena, prekriveno borovom sumom i raznim drugim vrstama rastinja. ZIvotinjski svet na Divcibarama je veoma specifican, ovde se mogu pronaci razlicite vrste zivotinja koje se ne mogu videti na drugim mestima.

Smestaj na Divcibarama sastoji je uglavnom od soba i apartmana u privatnom smestaju, zatim vikendice vile kuce za odmor konacista, odmaralista, brvnare u planinskom stilu, sve se to moze pronaci na Divcibarama.

Ko je barem jednom posetio Divcibare uvek navrati ponovo a ko nije, treba da dodje i oseti miris prave netaknute prirode sto je danas postala prava retkost.

Dobrodosli na Divcibare, planirajte zimovanje na Divcibarama na vreme jer je prosle zime Divcibare bilo krcato turistima iz razlicitih delova Srbije i inostranstva.


Vlasnik ste listinga Divcibare?

Zelite direktan link ka vasem sajtu i poboljsate svoj SEO rejting? Unapredite svoj listing jos danas!

Posetite Divcibare ▶

ključne reči: divcibare divcibare smestaj planina divcibare apartmani divcibare divcibare privatni smestaj hoteli divcibare

Vlasnik ste listinga Divcibare?

Povecajte svoj skor na Google-u! dodajte svoj link na ovu stranu! Unapredite svoj listing jos danas!

Posetite Divcibare ▶