NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Megaplast

Megaplast doo predstavlja lidera na tržištu u proizvodnji i ugradnji energetski efikasne PVC, ALU stolarije i distribuciji Velux krovnih prozora.

Megaplast

Megaplast je porodična firma osnovana početkom milenijuma koja je za nešto više od decenije postojanja izrasla u jednog od lidera na srpskom tržištu u proizvodnji i prodaji PVC i aluminijumske stolarije. Sebi smo dali zadatak da tržištu ponudimo kvalitet bez kompromisa u jedinstvenoj kombinaciji profila, stakala i okova od kojih se izrađuje naša stolarija po meri, praćena besprekornom uslugom tokom prodaje, ali i isporuke i ugradnje. Tu smo da odgovorimo na sve visoke tehničke i estetske zahteve koje pred nas postavite, vodeći računa i o najsitnijim detaljima, a poštujući Vaše vreme i novac. Naša stolarija pretvara kuću u dom ili ugodan poslovni prostor.

Mi brinemo o našim korisnicima i proizvodima, čak i nakon što je ugradnja završena i pružamo besplatan servis u garantnom roku. Naš stručni tim je za Vas uvek tu da pomogne savetom i iskustvom, te da pronađe najbolje i najoptimalnije rešenje za svaki zadatak koji nam postavite – od projektovanja i sigurnosti do toplotne i zvučne izolacije.

Mi brinemo i o prirodi jer su naši proizvodi izrađeni po najvišim ekološkim standardima i uspešno odgovaraju na sve izazove energetske efikasnosti.

Megaplast

id: 388841

Posetite Megaplast ▶

ključne reči: pvc stolarija pvc prozori alu stolarija krovni prozori

vasa reklama na nasem sajtu