NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Uniline TTR

Uniline TTR je rent a car agencija sa dugogodišnjim iskustvom na polju iznajmljivanja vozila. Ono što karakteriše našu kompaniju jeste povoljna cena i mlad vozni park.

Uniline TTR

Ukoliko vam je potrebno kvalitetno vozilo bilo za na kratak ili duži period po povoljnoj ceni, mi smo tu za vas. U našem voznom parku se nalaze novi automobili godišta ne starijeg od 2015 -te, koji su tehnički ispravni i spremni za vožnju. Sve što je potrebno jeste da nas pozovete i zakažete termin, na željenoj lokaciji će vas sačekati vozilo spremno za vas.

Ukoliko je pored najma potrebno da iznajmite i dodatnu opremu kao što su lanci, tula, nosači za skije, navigacija, dečije sedište, stojimo vam na raspolaganju.

Pored najma vozila pružamo i mogućnost prevoza do željene lokacije sa profesionalnim vozačem koji će vas sigurno i udobno prevesti na odredište u zemlji ili zemljama okruženja. Ovo je naročito popularna usluga kod ljudi putuju avionom jer za svega 30 evra po osobi stignu do željenog aerodroma. Parkiranje na arodromima okruženja bi vas više koštalo po danu nego što je cena ove usluge.

Uniline TTR

id: 426416

Posetite Uniline TTR ▶

ključne reči: rent a car iznajmljivanje vozila prevoz sa vozačem

vasa reklama na nasem sajtu