NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Privatna detektivska agencija Diza doo Beograd

Diza doo Beograd je privatna detekivska agencija koja svoje usluge pruza fizickim i pravnim licima u Srbiji i inostranstvu. Nase osnovne usluge ukljucuju: - poligrafsko testiranje i ispitivanje (u Beogradu i Srbiji) - telohranitelj (bodyguard) - obezbedjenje lica i imovine - pracenje osoba - kontrola i nadzor - finansijska forenzika Posedujemo poligraf, odnosno detektor lazi, najnovije generacije sa kojim mozemo u veoma kratkom roku da proverimu svaku cinjenicu. Poligrafsko testiranje vrsimo u nasoj kancelariji u Beograd i posedujemo sve potrebne certifikate koji Vam garantuju potpunu diskreciju. Ispitivanje vrsi ovlasceni i certifikovani ispitivac sa dugogodisnjim iskustvom. Ostale informacije mozete saznati na nasem sajtu. Usluge telohranitelja smo pruzali brojnim slavnim licnostima.

Privatna detektivska agencija Diza doo Beograd

Privatna detektivska agencija Diza doo Beograd osnovana je pre gotovo 15 godina u Beogradu.

Agenciju je osnovao tadasnji policijski kapetan Pajic Slobodan iz zelje da svoje iskustvo steceno u policiji iskoristi kako bi pomagao ljudima kojima niko vise ne moze pomoci.

S obzirom da je Diza osnovana pre gotovo 15 godina to nas cini ujedno i jednom od najstarijih privatnih detektivskih agencija u Beogradu i celoj Srbiji.

Obezbedjivali smo brojne slavne licnosti.

Trenutno, jedna od najtrazenijih usluga koje pruzamo jeste poligrafsko testiranje. Za pruzanje ove usluge smo se odlucili kako bismo prosirili sirok spektar detektivskih usluga koje pruzamo u Beogradu i Srbiji.

Poligrafsko testiranje se vrsi u nasoj kancelariji u Beogradu (Palilula), ali na zahtev klijenta testiranje mozemo vrstiti u celoj Srbiji. Testiranje je veoma pouzdano, a pouzdanost naseg detektora lazi garantuje trenutno tehnoloski najsavremeniji poligrafski uredjaj i certifikovani i ovlasceni ispitivac.

Potpuna diskrecija poligrafskog ispitivanja je zagarantovana.

Privatna detektivska agencija Diza doo Beograd

id: 426762

Posetite Privatna detektivska agencija Diza doo Beograd ▶

ključne reči: detektiv beograd detektivska agencija privatni detektiv detektor lazi poligraf poligrafsko testiranje

vasa reklama na nasem sajtu