NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Cuki Residence Sisevac

Cuki Residence odmaralište u etno selu Sisevac predstavlja uspešan primer nastavka porodičnog posla i tradicije poslovanja na istom mestu duge čak 8 decenija. Cuki Residence poseduje smeštaj, restoran, otvoreni i zatvoreni hidromasažni bazen koji je našim gostima na raspolaganju tokom cele godine.

Cuki Residence Sisevac

Etno selo Sisevac je posebno popularna destinacija vernika u poseti manastirima Ravanica i Sisojevac, kao i brojnim ljubiteljima prirode. Pored posete istorijsko kulturnim i verskim lokalitetima Cuki Residence je takođe dobio svoje mesto na mapi Sisevca.

Gosti nas biraju zbog toga što se do nas može doći tokom cele godine dobrim, asfaltiranim putem, privatnog parkinga, bestplatnog Wi-Fi signala, restorana domaće kuhinje, ljubaznog osoblja, modernog i bogato opremljenog smeštaja i povoljnih cena.

Takođe, ono po čemu smo postali poznati ne samo u Sisevcu već i u Ćupriji, Paraćinu i Despotovcu jeste naš zatvoreni hidromasažni bazen. Naši gosti su oduševljeni što se tokom hladnih zimskih meseci mogu kupati u našem bazenu jer je temperatura vode od 32 do 36 stepeni.

Svi gosti smeštaja mogu potpuno besplatno da koriste zatvoreni bazen tokom zimskih meseci, a tokom leta možete da se kupate i u našem otvorem bazenu.

Imali smo prilike da ugostimo strane turiste, poslovne ljude, bicikliste, bajkere, kao i vernike u poseti manastirma.

U blizini Sisevca se nalaze brojna izletišta, Resavka pećina, a samo mesto je okruženo prelepom šumom što sve pruža priliku za aktivan odmor u prirodi.

Cuki Residence Sisevac

id: 429827

Posetite Cuki Residence Sisevac ▶

ključne reči: sisevac sisevac smeštaj sisevac restoran sisevac etno selo sisevac bazen sisevac hotel sisevac privatan smestaj

vasa reklama na nasem sajtu