NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Srednja skola Arhimed

Srednja škola ARHIMED je jedna od najsavremenije opremljenih srednjih škola u Beogradu. Nalazi se u Ljubostinjskoj ulici na Vračaru. Nova smo škola sa starom tradicijom u obrazovanju, počeli smo sa radom kao obrazovna ustanova 2007. godine u Novom Sadu.

Srednja skola Arhimed

Srednja škola ARHIMED učenicima nudi prijatan ambijent; učionice opremljene po najvišim standardima uklopljene su sa atrijumom u stilu klasike, na taj način povezujući antički simbolizam gimnazije sa modernim vremenom. Škola raspolaže fizičko- tehničkim obezbedjenjem na najvišem nivou. Nastava je multimedijalnog karaktera i koristi sve prednosti visoke tehnologije za usvajanje znanja.Za odmor i opuštanje od školskih aktivnosti učenici imaju sopstvenu kantinu, dok za potrebe fizičkog vaspitanja koriste prostorije najsavremenije opremljenog fitnes centra u gradu, koji se nalazi u zgradi škole. Fotografije škole možete pronaći u odeljku “galerija”.

Profesori srednje škole Arhimed su obučeni da primenjuju najsavremenije inovativne metode u skladu sa potrebama savremenog učenika, produbljujući im individualne sklonosti i uključujući ih u širok spektar vannastavnih aktivnosti. Delujući spram svojih interesovanja, svaki učenik razvija sopstveni skup znanja i veština koje će ga činiti jedinstvenim kandidatom za upis na željeni fakultet u zemlji ili inostranstvu.

Srednja skola Arhimed

id: 442662

Posetite Srednja skola Arhimed ▶

ključne reči: srednja skola upis u srednje skole vanredno skolovanje tehnicar vazdusnog saobracaja

vasa reklama na nasem sajtu