NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Dodavanje Sajta - Direktorijum.com

Direktorijum sajtova je mesto na kome se morate naći ukoliko želite da vaš sajt bude vidljiv na internetu.

Važno! Ukoliko vaš prikaz već postoji na našem sajtu, a u njemu nisu prikazane vaše kontakt informacije, onda se radi o sadržaju koji je objavljen u svrhu vaše besplatne promocije. Za dopunu ili eventualnu izmenu podataka, potrebno je da uplatite naš promo paket.

Prikaz Sajta

  • Prikaz vašeg sajta i svih vaših kontakt podataka - telefona, sajta, profila na društvenim mrežama itd. Ovako svi korisnici mogu da vas lako, brzo i direktno kontaktiraju.
  • Direktan (SEO Dofollow) link ka vašem sajtu.
  • Do 10 slika po vašoj želji.
  • Do 2 videa po vašoj želji.

Cena od 6.000,00 rsd JEDNOKRATNO plus PDV.

Poručite odmah, klikom na link ispod:

Poručite Prikaz Sajta Ovde

Nakon što vaš prikaz bude objavljen na našem sajtu, možete zakupljivati dodatne promo pakete kada god vi to poželite.

Za sve što vas zanima možete nas kontaktirati na:

Dodatni Promo Paketi Na Sajtu Direktorijum.com

Za sve koji već imaju svoj sajt ili biznis prikazane na našem sajtu, nudimo nekoliko dodatnih načina reklamiranja. Molimo vas da nas za više detalja kontaktirate na naš mejl.

Istaknuti (Preporučeni) Prikaz U Kategoriji

Cena od 100-300 eur mesečno po kategoriji, pošaljite upit za kategoriju koja vas zanima.

Fantastičan način da povećate broj prikaza svog listinga. Zakupite od 1 do 3 meseca istaknutog prikaza u željenoj kategoriji. Vaš listing će se prikazivati na vrhu kategorije koju želite uz komentar "Naša Preporuka". Za detalje kontaktirajte nas putem našeg mejla.

PR Tekst Na Sajtu

Cena od 100 eur po tekstu sa vašim tekstom

Na našem sajtu ćemo objaviti vaš PR tekst, u sekciji Blog. U svakom tekstu možete imati do 5 Dofollow SEO linkova ka vašem sajtu ili sajtovima. Na ovaj način dobićete odličan SEO benefit za svoj sajt. Za detalje kontaktirajte nas putem našeg mejla.

Banneri Na Sajtu

Cena od 100-1000 eur mesečno, pošaljite upit za aktuelne cene sajta koji vas zanima.

Na svakom od naših sajtova možete zakupiti banner po želji. Kontaktirajte nas za konkretnu poziciju i period koji vas zanima

Svaki od gore navedenih vidova saradnje ce vasem biznisu obezbediti izvanrednu reklamu i povecati broj potencijalnih korisnika vaših usluga.

Ukoliko ste zainteresovani da promovisete svoj biznis na nasem sajtu i reklamirate ga hiljadama nasih posetilaca, a imate dodatnih pitanja vezanih za promociju na nasem sajtu, kontaktirajte nas putem našeg dobro poznatog mejla: