NaslovnaUlogujte seRegistrujte sePošaljite Sadrzaj
 

Reklama i SEO promocija vaseg sajta - brzo i lako!

Ukoliko zelite premium promociju svog sajta na nasem portalu, mozete je poruciti jednostavno i lako. Na ovaj nacin dobijate SEO link visokog kvaliteta kojim cete pomoci da se vas sajt rankira bolje na Google pretrazi!

Sada je moguce brzo i lako unaprediti svoj listing na nasem portalu u SPONZORISANI LISTING i na taj nacin dobiti znatno visi broj prikaza na strani listinga, ali i dofollow SEO link na indeksu naseg sajta!

Sta to zaista znaci?

Najkrace receno, ne samo da ce veci broj nasih posetilaca videti vas sponzorisani listing, nego ce vas sajt dobiti direktan link sa nase glavne strane, sto ce uticati na vas Google PageRank i Google ranking. Link sa naseg sajta je upravo ono sto zelite da dobijete - kvalitetan link sa sajta koji je online vec godinama i koji ima veliki broj linkova ka sebi, kao i visok PageRank. Ovo ce DIREKTNO uticati na vas Google ranking.

Koja je cena, kako da kupim?

Trenutnu cenu linka na nasem sajtu mozete videti tako sto se ulogujete i posetite svoju kontrolnu tablu. Pored svakog sajta koji vam je odobren i koji se prikazuje kod nas, videcete link promocije koji ce vas odvesti na stranu za placanje. Cene variraju zavisno od toga da li placate mesec, sest meseci ili godinu dana.

Unapredite svoj link vec danas i pomozite svom sajtu da se rankira vise na Google-u!